Naša mreža klijenata raste svakim danom

Connect je poslovni model koji omogućuje našim klijentima kreirati kvalitetnu, efikasnu i organiziranu poslovnu platformu unutar jednog programskog sustava. Pružamo razne module unutar programa koji omogućuju uređivanje i povezivanje svih dijelova poslovanja od proizvodnje, skladištenja, veleprodaje, maloprodaje, računovodstva, upravljanja ljudskim resursima, voznim parkom, upravljanja projektima, troškovnicima, zadacima i još pregršt drugih. Mogućnosti izvještavanja i kreiranja workflow-a su neograničene i time se posebno ponosimo što se možemo maksimalno prilagoditi vašem načinu poslovanja, a ne obrnuto. Dozvolite da vam pomognemo posložiti i organizirati vaše poslovanje, što će donijeti benefite i vašoj tvrtki, ali i vašim zaposlenicima, te vas učiniti jačima i reprezentativnijima na širokom tržištu. Krenite još danas u svijet ureda bez papira s alatima koji prodaju!

ERP & CRM

Za vaše uspješno poslovanje implementiramo ERP sustav. Svi moduli unutar ERP aplikacije međusobno su povezani tako da se svi poslovni procesi mogu odvijati na istoj platformi. Upravljanje procesima je brže, lakše i s puno manje pogrešaka zbog automatizacije. Posvetite se važnijim zadacima uz bolju organizaciju i poboljšani pregled poslovanja.

Svi moduli 

eCommerce

Internet prodajni sustav koji je u potpunosti povezan s vašim poslovnim programom. Podaci su u realnom vremenu i prostor za greške je znatno smanjen. Izuzetno kvalitetna SEO optimizacija, koja pomaže klijentima u pretrazi. Dizajneri će napraviti jednostavan, atraktivan i učinkoviti web, dok će programeri rješiti sve kompleksnosti rada u pozadini.

Kriraj trgovinu


DataMan 

U segmentu malog i srednjeg poduzetništva izazov je okupiti tim koji će adekvatno održavati i unositi podatke u sustav. Postavljanje informacija o proizvodu i usluzi na prikladan način za uspješnu prodaju često nije lak zadatak. Svakako Connect ima rješenje za ove situacije, a kao dio Ugovora o održavanju vršimo profesionalno održavanje podataka.

Ugovori nas

Podrška

Osposobili smo vrhunske prodajne agente. Konstantno radimo na prodajnim vještinama naših agenata i treniramo ih ciljano za vaše kampanje. Sustav Connect koristi naprednu VoIP tehnologiju i PBX u oblaku, što olakšava praćenje učinkovitosti. Svi naši prodajni predstavnici imaju znanje digitalnog marketinga i prodaje. Zato se smjestite i prepustite posao profesionalcima.

Ugovori nas

Naši paketi pogodni za početak

Brendiranje, dizajn ... sve od nule

Naš marketinški tim stvara najbolje brendiranje za vašu tvrtku. Bez obzira radi li se o novoj marki ili rebrandingu, naše iskusno marketinško i dizajnersko osoblje učinit će vašu tvrtku sjajnom. Učinite svoje zaposlenike i kupce ponosnim na svoju tvrtku. Možete provjeriti sve faze i korake ovog procesa i odmoriti se uvjeravam da vaše povjerenje prema nama neće ići uzalud.

Izvrstan i primamljiv dizajn  za proizvode

Pomažemo vam da dizajnirate etikete i pakete za svoje proizvode. Naši dizajneri pomažu vam oko privlačnih prodjanih trikova, i istaknuti  vaš proizvod. Naš marketinški tim pomoći će vam da lansirate proizvod na tržište. Zato nemojte samo stajati i čekati da vaš proizvod bude prepoznat, dajte timu koji će ga učiniti prepoznatljivim što je brže moguće.

SVE U JEDNOM

 18.600 ,00 kn

/ jednokratno
 • Kompletni poslovni program i internet trgovina
 • Out of the Box rješenje za početnike
 • Dorada i razvoj su opcionalni
 • Podrška je opcionalna

PROFESIONALNI

28.359 .00 kn

/ jednokratno
 • ERP & NAPREDAN eCommerce
 • Napredni prodajni moduli za eCommerce
 • Potpuna prilagodba vašim potrebama
 • Podrška za logistiku i plaćanja

PAKET PODRŠKE

1.495 .00 kn

/ mjesečno
 • Sales & Marketing podrška
 • Ugovara se provizija na prodaju
 • Podrška za Newsletter & Društvene mreže
 • Podrška za upravljanje podacima

Latest Case Studies