Dogovorite sastanak s našim stručnjacima

Pripremit ćemo vam punu prezentaciju i demonstraciju našeg sustava

Savršeno rješenje za internet prodaju


Company team

Napredno upravljanje katalogom

Skripta za upravljanje e-trgovinom CS-Cart omogućuje vam stvaranje neograničenog broja kategorija, uvođenje tisuća proizvoda u nekoliko minuta, stvaranje varijacija proizvoda i slično. Svaki proizvod ima preko 45 parametara za konfiguriranje, uključujući moćne postavke za količine i popuste.

Company team

Korisnički pregledan sustav

CS-Cart eCommerce platforma je jednostavna za razumijevanje i upravljanje. Administratorska ploča puna je značajki, ali dobro je organizirana tako da možete lako voditi trgovinu i upravljati njome. Naši dizajneri u potpunosti su prilagodili administrativne ploče kako bi odgovarali profilu vaše tvrtke.

Company team

Neograničene mogućnosti integracije

Integrirajte CS-Cart s bilo kojom uslugom treće strane: računovodstvenim sustavima, CRM-om, ERP-om i drugim uslugama. Pomoću fleksibilne API platforme možete izgraditi b2b e-sustav e-trgovine koji će raditi kao švicarski sat. Koristite našu unaprijed definiranu integraciju Odoo ERP sustava.

Company team

Idealan omjer cijene i funkcionalnosti

Trošak je uvijek važan. Prodajemo softver za e-trgovinu CS-Cart B2C za jednokratnu naknadu - bez mjesečnog plaćanja ili obveznih pretplata. Platforma ima preko 500 ugrađenih funkcija, a možete pronaći više od 200 prilagođenih dodataka i izgraditi bilo koju temu kako biste napravili savršenu i privlačnu trgovinu.

Company team

24/7 podrška od stručnjaka

Nećete biti ostavljeni sami za vaša pitanja o eCommerce platformi - naš ljubazni tim za podršku rado će riješiti sve probleme i pomoći vam u postavljanju i održavanju trgovine. I, naravno, aktivno podržavamo platformu i u prosjeku izdajemo 5 velikih ažuriranja godišnje. Svako veliko ažuriranje donosi nove funkcije i poboljšava postojeće. Dakle, ne brinite - vaša b2c internetska trgovina nikada neće postati dinosaur.

Company team

Napredni programeri za prilagodbe

CS-Cart je sustav otvorenog koda, što znači da platformu možete prilagoditi onako kako vam treba. Dodajte prilagođene funkcije, dizajn, integracije i ostalo. Ovlašteni smo programer tvrtke CS-Cart i stojimo vam na usluzi.


Krenite još danas...

Connect Marketplace

Gotove marketplace platforme na kojima možete lako i jednostavno otvoriti svoje trgovine. Većina paketa je besplatna i naša prodaja radi samo na proviziju od prodaje, no postoje i napredniji paketi u kojima je uključen marketing, a svoju domenu možete "parkirati" na našem marketplaceu i napraviti poptuno svoju customiziranu stranicu

Konfigurator

Na našem marketplaceu modula možete sami ubaciti u košaricu sve module koji su vam potrebni i time doći do željene cijene projekta, ovisno o modulima koji su vam potrbeni, kao i njihovoj prilagodbi vašem poslovanju.

Gotova rješenja

Gotova rješenja prilagođena za različite tipove poslovanja. Pogledajte naše paket ponude koje možete vrlo jednostavno aktivirati i dosegnuti web prodaju kakva će unaprijediti vašu prodaju i prisutnost na tržištu

Neki primjeri naših uspješnih trgovina