Najbolji kanali za dopiranje do vaših korisnika

Društvene mreže svakako su najbolji kanali za održavanje komunikacije s vašim klijentima. Danas je većina poznatih i široko prihvaćenih društvenih mreža izuetno uznapredovalo sa svojim alatima, tako targetiranje korisnika i dopiranje do njih s kvalitetnim informacijama je svakako uvelike olakšano, no treba uvijek imati na umu da sama tehnologija, zajedno s alatima koji su vam na raspolaganju kod društvenih mreža, nije dovoljna. 


Sadržaj pobjeđuje!

Sadržaj pobjeđuje u cijeloj ovoj utrci. Treba imati na umu da je internet već preplavljen količinama informacija i da jedino konstantni razvoj u ovom segmentu osigurava originalnost u pristupu., a samim time i jamči zainteresiranost korisnika za vaš proizvod i uslugu. Upravo je to segment u kojem mi stupamo na snagu, naime, mi se kontinuirano razvijamo kako u opremi, tehnologiji, tako i idejama kako da što originalnije predstavimo sve ono što je bitno i interesantno oko vaših aktivnosti i samim time zainteresiramo korisnike za ono što im vi želite poručiti.

Kvalitetni Postovi

Odrađujemo za vas vrhunski copy-writting, kako bi što zanimljive, što kvalitetnijim ključnim pojmovima opisali vaš proizvod ili uslugu, te privukli ciljanu publiku.

Kako to radimo?

Fotografije

Vrhunskim fotografijama, koje su jednako zabavne i informativne privući ćete još brže pažnju korisnika. Mi smo opremljeni fotografskom opremom koja može profesionalno predstaviti vaš proizvod ili uslugu.

Kako do kvalitetnih fotografija?

Video

Video materijale kreiramo sami i imamo svoju vlastitu produkciju. Slažemo video u svim formatima s animacijama i doradama koje mogu objasniti sve o vašim proizvodima ili uslugama na potpuno napredan način. Instagram story, Facebook story, svi takvi video sadržaji mogu daleko najkvalitetnije privuć interes korisnika.

Angažirajte nas za vrhunsku video produkciju!

Marketplace & Services

Baratamo znanjem i razvijamo se zajedno s društvenim mrežama u alatima koji mogu dodatno unapriediti dostupnost vaših proizvoda i usluga. Naime, svaka društvena mreža raspolaže developerskim setovima alata kojima možete pojačati pristup informacijama i time ubrzati doseg do korisnika.

Kako složiti programski sve alate društvenih mreža?

Saznaj odmah  

Kontaktiraj nas na info@connect.hr ili na +385 1 500 10 80


Možemo vam ponuditi održavanje sljedećih društvenih mreža

Odoo - uzorak 1 za 3 stupca

Facebook

Najrasprostranjenija društvena mreža s trenutno najvećim brojem korisnika sadrži mnoge alate  kojima možete kvalitetno održavati svoj kontakt s korisnicima. Kako posložiti svoju stranicu i povezati je sa svim relevatnim alatima koji vam mogu pomoći, saznajte od nas.

  Naše savjetovanje je besplatno

Odoo - uzorak 2 za 3 stupca

Instagram

To add a fourth column, reduce the size of these three columns using the right icon of each block. Then, duplicate one of the columns to create a new one as a copy.

   Naše savjetovanje je besplatno

Odoo - uzorak 3 za 3 stupca

LinkedIn

Delete the above image or replace it with a picture that illustrates your message. Click on the picture to change its rounded corner style.

   Naše savjetovanje je besplatno

Odoo - uzorak 3 za 3 stupca

YouTube

Delete the above image or replace it with a picture that illustrates your message. Click on the picture to change its rounded corner style.

   Naše savjetovanje je besplatno

Zapratite naš kanal

Connect MARKETPLACE YouTube channel

Pratite naš kanal koji prati naše Marketplace platforme i možete pogledati pregršt uradaka koje gotovo svakodnevno objavljujemo, te pogledati kako možemo predstaviti vaš proizvod ili uslugu. Naši marketing manageri mogu vas kvalitetno savjetovati oko svake strategije i sadržaja na koji način pristupiti.

Odoo • A picture with a caption
Connect MARKETPLACE YouTube Channel

Podržite naš kanal i saznajte nebrojene korisne informacije iz raznih segmenata tržišta

Naši paketi za društvene mreže

Paketi usluga koje radimo za vas

Connect SOCIAL PACKAGE

 1.499 .00 kn

/ mjesečno
 • Basic sales & marketing for up to 2 users
 • Account & Upravljanje prodajom
 • Bez prilagodbe
 • Nema podrške

Connect MARKETER PACKAGE

  2.799 .00 kn

/ mjesečno
 • Kompletan CRM za sve veličine timova
 • Dobiti pristup svim modulima
 • Ograničena prilagodba
 • E-mail podrška

Connect ULTRA PACKAGE

  3.499 .00 kn

/ mjesečno
 • Neograničena CRM snaga u podrška
 • Dobiti pristup svim modulima i značajkama
 • Neograničena prilagodba
 • besplatna podrška 24x7

Connect POWER PACKAGE

  4.699 .00 kn

/ mjesečno
 • Neograničena CRM snaga u podrška
 • Dobiti pristup svim modulima i značajkama
 • Neograničena prilagodba
 • besplatna podrška 24x7