Dolce Cecilia
Staviti samo sliku, ili približiti maksimalno proizvod potencijalnom kupcu, izazov je koji rješava mnoge dileme.

Često nam je polazna točka u online projektu kako prezentirati svoj proizvod na adekvatan način. Ljudi su danas naviknuti na slike i slike su te koje prodaju, no postoje određeni proizvodi koji zahtjevaju drugačiju percepciju od samo 2D slike. Upravo takav proizvod ima tvrtka Dolce Cecilia, koja već dugi niz godina prodaje u Vlaškoj ulici povoljne i elegantne cipele. Ove godine odlučili su se svoju ponudu staviti i na eCommerce tržište i time omogućiti kupcima lakši doseg, a mi smo im u tome pomogli.

3D rotirajuće slike mijenjaju percepciju

Rotacija fotografija. Osim što smo htjeli postići prostorni efekt kod svakog predmeta, poželjeli smo kupcu pružiti mogućnost da "opipa" proizvod u online svijetu. Odjevni predmeti i obuća su uvijek stvar teške odluke i "kako nam nešto stoji" nije jednostavan izbor. Većina nas ipak poželi isprobati artikl, ali danas na žalost živimo u vremenima kad možda jednostavno nemamo tu mogućnost otići do trgovine. Rotirajuće slike su s time super način da se približite kupcu i da mi stvorite što više osjećaj da je dobro pogledao proizvod.

Dodali smo modul 3D rotiacije slike. U naš eCommerce smo tako dodali modul za rotiaciju slike koji inače možete nadograditi na bilo koju našu platformu (ako ste naš korisnik) doslovce aktivacijom putem našeg marketplace-a. (proizvod je dolje naveden).

Kako modul funkcionira?

Rotacija proizvoda

U pozadinskom sučalju nakon instalacije modula pojavit će se TAB Slike za rotaciju proizvoda u kojem se mogu definirati postavke i učitati slike.

Odoo • A picture with a caption
Administratorsko sučelje eCommerce aplikacije - zona proizvodi

Definirajte samo rotaciju po kojoj osi želite. Imate mogućnost definiranja rotacije po X i Y osi, te možete definirati broj koraka (broj slika) koje će definirati rotaciju. Napomena: efekt rotiranja može se postići već i sa 4 fotografije, no biti će loš. Idealan efekt postiže se već sa 16 slika, a idealno, gotovo bez trzaja sa 32 fotografije.

Učitajte slike. Slike se naravno moraju napraviti. Mi smo opremljeni s malim studiom koji nam omogućuje da u idealnim uvjetima s raznim podlogama (bijela, crna, zelena, plava, zlatna i sl.) kreiramo fotografije koje će kasnije moći predstaviti idealnu rotaciju. Ukoliko vi imate svoja rješenja za fotografiranje možete i samostalno samo učitati slike po redu kako se trebaju pojavljivati u rotaciji.

Dolce Cecilia web store

Kako to funkcionira možete pogledati i sami na web store-u od tvrtke Dolce Cecilia na www.dolcececilia.hr.

Odoo • A picture with a caption
Naslovnica web store Dolce Cecilia
 
 

Angažitajte nas kako bi i vama kreirali reprezentativan web store.

Izlazak naših kolega na savjetovanje je besplatan.

Dolce Cecilia
Andrea Rukavina
25 studenoga, 2020
Podijelite ovaj post
Arhiviraj
Prijavi se to leave a comment
Dalmatinski sirevi
Kako spojiti online svijet s hranom i približiti delikatesni proizvod tržištu u digitalnom svijetu, uglavnom je stvar vrhunskog dizajna...